Top - Inzerenti
Top - Inzerenti
Tu propagovať
Landmaschinen
Baumaschinen
Lesná technika
LKWs & Transporter
Mietmaschinen
| Kategórie:

Ponuka bola vymazaná predajcom

Tento objekt bol práve predaný, alebo sa už nenachádza na zozname predajcu! Kontaktné údaje predajcu nie sú prístupné.

Case IH 721G Kolesový nakladač

QF-č.: 10127732
Radlader typu Case IH 721G, Gebrauchtmaschine v Viborg (Obrázok 1)
QF-č.: 10127732

Case IH 721G Kolesový nakladač

Prevádzkové hod./hektár
8412
Rok výroby
2018
Typ
Použitý stroj
Podrobnosti ponuky
Predávajúci
obchodný
Kategória
Výrobca
Model

Popis
Popis je automaticky preložený ({{ sourceLangLong }} -> {{ targetLangLong }})



721G

Mangler du en kraftfuld og alsidig hjullæsser, der kan tackle selv de mest udfordrende opgaver? Vi har en Case 721G på lager, årgang 2018, med 8412 timers drift.

✨ Udstyr og Funktioner:

🔸 Volvo Hurtigskifte: Spar tid og øg din effektivitet med det pålidelige Volvo hurtigskifte, der giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem forskellige redskaber uden besvær.

🔸 650/65X25 Dæk: Denne Case 721G er udstyret med holdbare 650/65X25 dæk, der sikrer fremragende trækkraft og stabilitet under alle forhold, hvilket gør den perfekt til både indendørs og udendørs arbejde.

🔸 3 m3 Skovl: Med en rummelig 3 m3 skovl er denne maskine klar til at håndtere store mængder materiale med lethed, hvilket øger din produktivitet på arbejdspladsen.

🔸 Joystickstyring: Oplev intuitiv styring og øget komfort under arbejdet med joystickstyringen, der giver præcis kontrol og reducerer træthed for operatøren.

🔸 Centralsmøring: Med centralsmøringssystemet er vedligeholdelsen af din Case 721G nem, hvilket forlænger levetiden på maskinen.

🔸 Hydraulisk pallegaffelsæt: Udvid maskinens funktionalitet med det hydrauliske pallegaffelsæt, der gør det nemt at håndtere og transportere materialer.

🔸 Elektronisk vægt uden printer: Med den elektroniske vægt kan du nøjagtigt veje materialer direkte under arbejdet uden besværet med eksterne vægte eller måleinstrumenter.

ad_tyre_tread_pct_front blank,
ad_tyre_tread_pct_back blank

Podobné inzeráty iných predajcov
Top - Inzerenti