Reklama
Reklama
Oglašavajte ovdje
Landmaschinen
Baumaschinen
Šumarski strojevi
LKWs & Transporter
Mietmaschinen
| Kategorije:

Ponuđač je izbrisao ponudu

Ovaj predmet je već prodan ilii nije više u ponudi! Detalji ugovora s dobavljačem nisu objavljeni.

Etesia Attila AK95 Kosilica za travnjak

QF-Br.: 10495823  / Interni br.: 3722910
Rasenmäher tipa Etesia Attila AK95, Gebrauchtmaschine u Klaaswaal (Slika 1)
QF-Br.: 10495823  / Interni br.: 3722910

Etesia Attila AK95 Kosilica za travnjak

Snaga
18 Ks (13.24 KW)
Radni sati / Hektara
418
Godina proizvodnje
2019
Vrsta
Second-hand stroj
Detalji ponude
Vendor
Komercialno
Proizvođač
Model
Attila AK95

Opis
Opis preveden automatski ({{ sourceLangLong }} -> {{ targetLangLong }})



Attila AK95

Etesia Attila AK-95 Ruwterreinmaaier

Zeer nette machine uit 2019 met slechts 400 draai-uren.
Ideale machine voor ruw terrein en schuine hellingen.
Machine kan zo aan het werk!

Krachtige en comfortabele bosmaaier voor extreme omstandigheden: krachtig en comfortabel ontstruiken.Ver vooruit! Door zijn rendement, aandrijfkracht en prestaties geldt de machine bij de vakbranche als toonaangevend.

.Hoog uurrendement (tot 10 450 m2/h). Met zijn wegklapbare of vaste messen en een maaibreedte van 98 cm dient deze maaier voor het stevigere werk. Hoog maairendement, tot 4,5 cm diameter voor de uitworp. De gebruiker met deze machine elk terrein kan maaien, in alle veiligheid en comfort. De attila 95 beklimt hellingen tot 30%.

De ontstruikers attila 95 beschikken over een verlengd frame voor een optimale rijpositie (lengte 1,86 m).Het elektrisch starten, het centraal instellen van de maaihoogte, het stuurhuis en de stuurpook dragen bij aan een hoog werkcomfort. Het geluids- en trilniveau zijn beperkt. De hydrostatische overbrenging gebeurt op de achterwielen met differentieelblokkering, die naar keuze met de hendel of het pedaal bediend kan worden.

De afstelling van de maaihoogte gebeurt met een centrale hendel met 8 werkstanden (van 50 mm tot 120 mm) + 1 transportstand. De zitmaaier-ontstruiker 95 is uitgerust met een mechanisch gelast buizenonderstel en een versterkte structuur voor een onberispelijke levensduur. Het stalen maaidek met zijuitworp garandeert een buitengewone stevigheid. De motoren met hoog rendement die zijn gekozen voor de attila 95 (tweecilinder B&S Vanguard 18 pk) zorgen voor een ongeevenaarde vermogensreserve. De hydromechanische aandrijving van de attila 95 verhoogt de levensduur van de machine.

Slični oglasi drugih ponuđača
Reklama